Hollywood 14. juni 2016

Sådan her ser Meg Ryan ikke ud mere ...

Meg Ryan var nærmest ikke til at kende, da hun for nylig var til Tony Awards
Foto: AOP

I weekenden var der Tony Awards i New York City, og her var Meg Ryan, 54, på scenen for at præsentere en pris.

Det, mange medier dog hæftede sig ved, var skuespillerens ansigt, der nærmest ikke var til at kende. Tilbage i 90'erne fortryllede Meg Ryan med sine roller i ikoniske film som "Søvnløs i Seattle", "Da Harry mødte Sally" og "You've Got Mail", og hendes naturlige skønhed var en del af hendes indtagende charme.

I 2016 er der dog ikke meget tilbage af den naturlige skønhed.

- Jeg synes, hun så bedre ud, inden hun fik lavet alt muligt, vurderer plastikkirurg Mark Youssef til Hollywood Life.

- Hun har fået lavet alt for meget. Det er derfor, folk bliver lidt chokerede, fordi hun ikke ligner den Meg Ryan, vi alle elsker, forklarer plastikkirurgen.

- Det mest åbenlyse, hun har fået lavet, er en eller anden form for filler eller fedttransplantation til kinderne. Det har helt sikkert taget overhånd, for hendes kinder er alt for fyldige og store. Når hun smiler, bevæger alt fyldet sig op og får hendes øjne til at syne mindre, vurderer Youssef.

Det er dog ikke kun kinderne, der er blevet pillet ved.

- Spidsen af hendes næse er smallere end før. Den ser mere sammenklemt ud, og det er meget muligt, at hun har fået en næseoperation. Der er helt sikkert også mere fylde i hendes læber og Botox i hendes pande. Hun har fået for meget Botox i panden, og resultatet er, at hendes øjne ser mindre ud, fordi det sænker placeringen af øjenbrynene, lyder det fra Mark Youssef.

Meg Ryan i 2002 og 2016 - artiklen fortsætter under billedet.

Foto: AOP

- Det indgreb, der forandrer ansigtet mest er ansigtsløftet, forklarer plastikkirurgen.

- Det ser ud til, at Meg Ryan har fået et. Det er muligvis derfor, hendes ansigtsform har forandret sig så meget. Ansigtets tekstur ser også anderledes ud. Det ser ud som om, hun har fået en eller anden form for peeling, vurderer Youssef.

Plastikkirurgen frygter, at Meg Ryans mange operationer er tegn på, at skuespilleren er afhængig af de mange indgreb.

- Afhængighed af plastikoperationer er en reel ting. Det er en ustoppelig lyst til at ændre dit udseende. Det handler grundlæggende om, at du ikke er tilfreds med dit udseende. Roden til problemet er, at du inderst inde ikke er tilfreds med dig selv. Du tror, at kirurgi vil løse de problemer, men det gør det ikke, for det er mere psykisk, forklarer Youssef. 

I galleriet på siden kan du se Hollywood-stjernernes mest vanvittige skønhedstricks.

Stjernernes skøre skønhedstricks

Sponsoreret indhold