Ashton Kutcher er ved at blive skaldet: Sådan håndterer han det

Ashton Kutcher startede karrieren som model.

Ashton Kutcher startede karrieren som model.

Foto: All Over Press

Mange mænd oplever at tabe hårpragten, men de håndterer det på vidt forskellige måder. 

Da Ashton Kutcher, 40, for nylig var gæst hos talkshowværten Conan O'Brien afslørede han, hvordan han griber sin vigende hårgrænse an. 

Conan O'Brien beundrer skuespillerens hårpragt, men det er så her, Kutcher kryber til korset og fortæller, at han er ved at tabe håret, og at det allerede startede, da han var 25 år. 

- Jeg lagde mærke til, at det begyndte at forsvinde, så jeg gik til lægen og han gav mig det her medicin, der hedder Avodart, forklarer Ashton Kutcher til Conan O'Brien. 

- Din krop producerer testosteron. Bivirkningen af testosteronet er faktisk årsag til, at hårrødderne bliver svagere, og håret falder af. Så du tager den her medicin, som afhjælper testosterons bivirkninger. Men man ved ikke, hvad der ellers er i medicinen, og om det er godt for kroppen, tilføjede skuespilleren om det medicin, han tog for at holde hårtabet for døren.  

Artiklen fortsætter under billedet. 

Ashton Kutcher på den røde løber i april 2018. Foto: All Over Press

Ashton Kutcher blev i 2015 gift med skuespilkollegaen Mila Kunis, og sammen har de to børn, og han besluttede sig for at stoppe med at tage hårtabsmedicinen, da de skulle have børn. 

- Jeg vidste ikke, om det var sikkert at tage?, forklarer Ashton Kutcher. 

- Så jeg stoppede med at tage det for tre år siden, og nu oplever jeg hårtab. Det er begyndt at forsvinde. Jeg er en kasketfyr, så jeg tror, det er okay. Jeg har etableret mig selv som en person, der går med kasket, slår han fast og understreger, at han ikke kunne finde på at gå med toupé. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Ashton Kutcher med konen Mila Kunis og deres børn, datteren Wyatt på tre år og sønnen Dimitri på halvandet. Foto: All Over Press

I videoen kan du se, Ashton Kutcher fortælle om det at blive skaldet:

I galleriet kan du se, hvordan Ashton Kutcher og Mila Kunis bor: 

Hjemme hos Ashton Kutcher og Mila Kunis

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close