Hollywood 19. marts 2015

Sådan forfører kæresten Ryan Gosling

Eva Mendes fortæller, hvordan hun bevarer gnisten med Ryan Gosling
Eva Mendes og Ryan Gosling er lige blevet forældre - og så kan det nogle gange kræve lidt ekstra at pifte parforholdet op
Eva Mendes og Ryan Gosling er lige blevet forældre - og så kan det nogle gange kræve lidt ekstra at pifte parforholdet op
Foto: All Over PressMed en lille datter på seks måneder forsøger Eva Mendes stadig at prioritere fræk forførelse over baby og bleskift for at peppe familielivet som mor og far op for hende og skuespillerkæresten Ryan Gosling.

Derfor mener den 41-årige skuespillerinde, at et af de vigtigste råd er at blive ved med at gøre sig lækker over for hinanden, fortæller hun til Extra.

LÆS OGSÅ: Ryan Gosling og Eva Mendes: Derfor var graviditeten hemmelig

- Du skal ikke gå i joggingbukser - det er den største årsag til skilsmisser i USA, joker Mendes, der som nybagt mor til lille Esmeralda Amada Gosling kæmper for at få sin forførende krop tilbage.

- Jeg har indset, at jeg har brug for at have en rutine. Jeg er virkelig ikke vild med det, men jeg har sluttet fred med det, siger den veldrejede skuespillerinde, der trimmer kroppen med intervaltræning, løb samt styrketræning.

LÆS OGSÅ: Eva Mendes: Griner af rygter

- Men ikke noget, der er for tungt, fordi mine muskler bliver hurtigt temmelig store, så derfor kombinerer jeg det med enten yoga eller trekking, siger Mendes, der som vegetar er på en stram, specifik kostplan.

LÆS OGSÅ: Ryan Gosling: Jeg ville ikke være berømt

- Jeg har ikke spist kød i omkring seks år, fordi jeg ikke bryder mig om den måde, landbruget fabrikerer kød på. Det er, hvad der virker for mig, men jeg har fået det meget bedre, efter jeg har skåret det ud af kosten. Min hud ser også lysere og sundere ud, tilføjer hun.

34-årige Gosling og 41-årige Mendes mødte hinanden under indspilningerne til filmen "The Place Beyond the Pines" og har dannet par siden 2011.

Sponsoreret indhold