Hollywood29. august 2016

Kanyes pinlige plan: Sådan flår han sine fans

Kanye West bruger t-shirts til 7 kroner - og sælger dem med ordene "Life of Pablo" til 385 kr. Det afslører amerikansk avis
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.05655838.jpg
 (Foto: All Over)

LOS ANGELES/SE og HØR: Kanye West er atter kommet i problemer med sine fans.

Nu raser de over prisen på hans "Life of Pablo"-koncert-merchandise. Det viser sig nemlig, at de t-shirts han sælger, er til vilde overpriser. Det er avisen New York Post, der kan fortælle, at Kanyes "Pablo"-bluser i virkeligheden er af mærket "Gildan" - og de koster mellem $1-4 i almindelige amerikanske supermarkeder. Det er mellem syv og 28 danske kroner.

Men når Kanyes simple ord "Life of Pablo" bliver påtrykt, så ryger prisen op i 385 kr. for en t-shirt, 525 kr. for en langærmet, og 756 kr. for en hættetrøje - og det har gjort fans vrede. Kanyes folk mener dog selv, at prisen er ganske rimelig. Kunst handler jo ikke om materialet, men om hvad der står der på det, forklarer en Kanye-talsmand.

Det har længe været kendt, at Kanye West står i gæld til halsen. På trods af at han har tjent millioner og atter millioner, fortalte han sidste år på Twitter, at han var på falittens rand. Ikke mindst på grund af hans tøjeventyr, Yeezy, der har været en dyr fornøjelse for ham. Kanye kommer dog formentlig til at tjene kassen på sin nye tour, og mon ikke han kommer på ret køl igen snart.

Se billeder af Kanye og hans kone, Kim Kardashian, her:

Kim Kardashian og Kanye West (billeder af dem sammen gennem årene)

Sponsoreret indhold