Hollywood28. juli 2018

De kendte afslører: Sådan fik vi vores ar

SE og HØR har her samlet et stort galleri med billeder af de kendtes ar og historien om, hvordan de fik dem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/de_kendtes_ar_0.jpg
 Foto: All Over

Knivoverfald som barn. Vanvittige bilulykker. Vejsidebomber. Rideulykker.

Kendte som blandt andre Vince Vaughn, Mariah Carey, Orlando Bloom, Viggo Mortensen, Luke Perry og Jonah Hill render alle rundt med ar på kroppen, der vidner om, at de engang har været indblandet i en ulykke.

Og det er bestemt ikke småulykker, som flere af de kendte har været indblandet i.

Som 15-årig var den amerikanske skuespiller Jonah Hill involveret i en alvorlig bilulykke, der var tæt på at koste ham højre arm.

Skuespilleren havde sin højre hånd og arm hængende ud af vinduet, da hans kammerat mistede herredømmet over bilen, som tippede over, så Jonah Hills arm kom i klemme. Da han vågnede på hospitalet, overhørte han lægerne diskutere, om de skulle amputere hans arm. Han undgik dog en amputation, men har i dag synlige ar. Du kan se hans ar i det store galleri nederst i artiklen.

Den amerikanske skuespiller Sharon Stone har et tydeligt ar, der løber hele vejen hen langs hendes hals. Arret stammer fra en rideulykke, da Sharon Stone var 20 år gammel. Hun red ind i en udspændt tørresnor, og det gav hende et dybt sår i halsen.

Komikeren Tina Fey var som femårig udsat for et bestialsk knivoverfald, der efterlod hende med et stort ar i ansigtet.

Tina Fey legede i sin have i Upper Darby, Pennsylvania, da hun blev angrebet af en ukendt gerningsmand, der skar hende i ansigtet. Gerningsmanden er aldrig blevet fundet.

SE og HØR har herunder samlet et stort galleri med alle de kendte, der render rundt med et ar – og vi fortæller også historien om, hvordan de fik dem.

Kendte og deres ar

Sponsoreret indhold