Hollywood 24. juli 2011

Sådan døde Amy Winehouse

Det var en heftig kombination af ecstasy og alkohol, der slog soulsangeren Amy Winehouse ihjel
Af af
Det alt for hårde liv blev for meget for den lille stjernes krop
Det alt for hårde liv blev for meget for den lille stjernes krop
Foto: All Over

Amy Winehouse var kendt for sit forbrug af stoffer og alkohol, men ifølge den engelske avis The Mirror var den sidste uge i stjernens liv én lang druktur. Og efter så mange dage ude i tovene blev en ecstasypille sangerindens endeligt.

- Det var en ecstasy-overdosis. Amy kunne tage kokain i lange baner og holde til rigtig meget. Der har formentlig været noget galt med den ecstasypille, hun tog, fortæller en ven ifølge Ekstra Bladet.

Han bakkes op af MTV produceren Danny Panthaki:

- Jeg har en veninde, hvis kæreste er politimand. Det var ham, som fandt Amy Winehouse død. Hun havde taget en overdosis af ecstasy, fortæller han til den engelske avis.

Foruden de store problemer med at holde sig fra stoffer og alkohol måtte Amy Winehouse desuden bakse med lungesygdommen emfysem - også kaldet store lunger.

Emfysem skyldes som regel rygning og er en uoprettelig beskadigelse af lungevævet. Sygdommen kan have været en medårsag til den alt for tidlige død.

Amy Winehouse blev kun 27 år gammel og er dermed den seneste af en lang række stjerner før hende, som også døde netop som 27-årige. Klub-27 består allerede blandt andet af Jimi Hendrix, Curt Cobain, Jim Morrison, Janis Joplin og Brian Jones.

Læs også: Amy Winehouse fundet død

Sponsoreret indhold