Sådan bliver sæson 2 af "Stranger Things"

Millie som Eleven i \

Millie som Eleven i "Stranger Things"

Foto: All Over og Netflix

Der er godt nok fem måneder til, at sæson to af "Stranger Things" får premiere på Netflix, men selvom producenterne prøver at holde så meget som muligt hemmeligt, så begynder der alligevel at sive detaljer ud om den nye sæson. 
 
 
I tirsdags var store dele af castet nemlig Netflix-event, hvor E!Online fik mulighed for at tale med dem. 
 
Blandt andet snakkede de med David Harbour, der spiller Chief Hopper i serien. 
 
- Jeg tror, at denne sæson kommer til at blive meget mørkere, og meget større, og meget hurtigere, og der kommer til at være en masse uhyggelige øjeblikke, og en masse humor, så det bliver meget blandet, fortæller skuespilleren. 
 
Også Noah Schnapp, der spiller Will Buyers, løfter lidt af sløret for, hvad vi kan forvente os i forhold til hans karakter. 
 
- Vi kommer mere ind i Wills historie, og de kommer til at tale om, hvordan Upside Down har ændret han. Jeg har en masse emotionelle scener i år, fortæller Noah, Finn Wolfhard, der spiller Mike Wheeler, tilføjer: 
 
- Will kommer til at have denne meget mærkelige tur med at finde ud af, hvem han virkelig er, og om han er okay. Han er ikke særligt menneskelig længere, du ved. Så vi prøver at finde ud af, hvad der er galt med ham, fortæller Finn Wolfhard. 
 
En anden ting, der også kom frem ved tirsdagens Netflix-event er, at Steve Harrington, der spilles af Joe Keery, kommer til at spille en endnu større rolle i den kommende sæson.
Se billeder fra "Stranger Things" i galleriet herunder

Stranger Things

 
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close