Hollywood9. marts 2018

Veninde: - Så tæt var Selena på at dø

Veninden, der donerede en nyre til Selena Gomez, fortæller hvor tæt det var på at gå galt i forbindelse med transplantationen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/selena-francia-09032018.jpg
 Foto: All Over Press

I sommeren 2017 blev det afsløret, at Selena Gomez havde fået en nyretransplantation sammen med sin veninde Francia Raisa, der donerede sin nyre til Selena.

Transplantationen blev lavet på grund af Selenas sygdom Lupus, som hun har været meget åben omkring.

Popsangerinden valgte at dele meddelelsen i et Instagram-opslag, hvor hun også forklarede, hvorfor hun ikke havde været så aktiv over den sommer.

I sit opslag på Instagram forklarer Selena, hvordan transplantationen var gået godt, men i et interview med W magazine forklarer Francia Raisa, at operationen var utrolig hård for dem begge, og at Selena kunne have været død under operationen.

Francia forklarer, at en af Selenas pulsårer knækkede, da hun vendte sig om efter operationen. På grund af det, blev lægerne nødt til at tage en åre fra Selenas ben for at bygge den knækkede åre op igen.

Francia siger, at det var meget uhyggeligt, og at Selena kunne have været død. Men heldigvis klarede hun det, og både Selena og veninden Francia har et godt helbred nu.

I et interview med Good Morning America siger Selena, at hun er meget taknemmelig for at have mennesker omkring sig, der ved hvad man skal gøre i sådan en situation.

Hun forklarer også i et Instagram-opslag, hvor taknemmelig hun er over for sin veninde Francia, for at donere sin nyre og hjælpe med at redde hendes liv.

- Og til sidst, så kan ord ikke beskrive, hvordan jeg kan takke min smukke veninde Francia Raisa. Hun gav mig den største gave ved at donere sin nyre til mig. Jeg er utrolig taknemmelig. Og jeg elsker dig så meget, skriver Selena på Instagram.

Sponsoreret indhold