Wow! Så mange penge tjener Justin på sin "Purpose"-tour

Foto: All Over

Justin Bieber kan grine hele vejen til banken lige nu, hvor han er på sin "Purpose World Tour". 

Han skovler nemlig millioner ind, det skriver Billboard

Bare i år har Bieber tjent 40 millioner dollars, hvilket svarer til 281 millioner kroner, på de tid koncerter han indtil videre har givet. 

De 40 millioner dollars kan han ligge oven i de 160 millioner dollars, som tourneen indtjente i 2016. Sammenlagt er der altså tjent lige omkring 200 millioner dollars på Biebers "Purpose World Tour". Det svarer til 1,4 milliarder kroner.

Og Justin er slet ikke færdig med at tælle millioner endnu. Han mangler nemlig lige at spille 29 koncerter endnu. En koncertrække der også får ham forbi Aarhus, hvor han giver koncert på den jyske hovedstads væddeløbsbane den 5. juni. 

Hvor mange af de mange millioner, der går til Justin Bieber selv, vides ikke, i hvert fald skal der betales løn til en stor mængde medarbejdere, ligesom det koster mange penge at transportere alt koncertudstyret rundt i verden. Men mon ikke, at Justin kan stikke en pæn andel af millionerne i lommen selv. 

"Purpose World Tour" gør Justin til den mest indtjenende kunstner i 2017 indtil videre, han bliver efterfulgt af legender som Eric Clapton og Elton John. 

For nyligt blev et billede af Justin Bieber genstand for megen omtale af en helt speciel grund. Det kan du se i galleriet herunder

Justin Bieber spiser frokost i Sydney i midten af marts 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close