Så mange børn vil Justin Timberlake have

Hvis alt går efter planen, er Jessica Biel måske snart gravid igen. Hun og Justin Timberlake arbejder i hvert fald på en bror eller søster til sønnen Silas, der blev født i april. (Foto: All Over)

Hvis alt går efter planen, er Jessica Biel måske snart gravid igen. Hun og Justin Timberlake arbejder i hvert fald på en bror eller søster til sønnen Silas, der blev født i april. (Foto: All Over)

Foto: All Over

For seks måneder siden kom lille Silas til verden.

Hans forældre er Jessica Biel og Justin Timberlake, og de to stjerner har allerede planer om søskende til sønnen. Faktisk kan det nærmest ikke gå stærkt nok for parret, som allerede er i fuld sving med at gøre Jessica Biel gravid igen.

- De vil gerne have to børn mere. Og de vil gerne have, at deres børn ligger tæt aldersmæssigt, så de arbejder på det, afslører en velinformeret kilde, der angiveligt er meget tæt med Jessica Biel, til amerikanske Star.

Justin Timberlake har da også holdt lidt igen med arbejdet det sidste stykke tid, fordi han har fokuseret på at være sammen med Silas, men den ekstra tid kan jo selvfølgelig også bruges på lidt baby making.

I hvert fald har sangeren scoret point hos Jessica Biel, som efter sigende er meget imponeret over hans totale fokus på den lille familie.

- Det har virkelig vist Jessica, at de kan gøre det her, forklarer insideren.

De første måneder efter Silas' fødsel tilbragte Justin Timberlake og Jessica Biel på deres afsides gård i Montana, men i sommer flyttede hele familien tilbage til L.A. og begyndte så småt at koncentrere sig om nye arbejdsopgaver igen. Når Jessica Biel bliver gravid igen, er planen dog, at de alle skal flytte tilbage for at få et afbræk.

- De synes, det er det perfekte sted for børnene at vokse op. Justin kan godt lide at lave sjov med, at han har tænkt sig at gro et skæg og blive bjergfar, fortæller kilden.

Vi krydser fingre for, at Jessica Biel og Justin Timberlakes børnedrømme går i opfyldelse!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close