Freemans barnebarn: Så klamt var drabet

Morgan Freeman, 78, mistede sit barnebarn, E\'dena Hines, i august. (Fotomontage: Jacob Heinel/AOP)

Morgan Freeman, 78, mistede sit barnebarn, E'dena Hines, i august. (Fotomontage: Jacob Heinel/AOP)

Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: 16.

Så mange gange hakkede Lavar Davenport i sin kæreste, Morgan Freemans barnebarn, E'dena Hines. Blodet sprøjtede, og han stoppede ikke, før hun var død. Det afslørede NYPD, tirsdag i USA.

Det skete i det ellers relativt pæne kvarter, Washington Heights, på Manhattan, natten til søndag, da Davenport, 30, gik amok i blodros og råbte bizarre religiøse vendinger, som leder tankerne hen på halvfjerdser-filmen, The Exorcist.

- Forsvind din djævel. I Jesus Kristi-navn, råbte Davenport, mens han aflivede sin kæreste midt på gaden.

I dagens aviser i New York fortæller pårørende, at der ingen røde lamper blinkede, inden drabet.

- Han havde det fint, og jeg så ingen grund til at være bekymret for ham. Men der må være sket et eller andet, der har fået ham til at miste sin forstand, siger en vel til avisen New York Post.

Parret E'dena og Lavar var netop flyttet til New York City fra Memphis, TS, i foråret, fordi E'dena endelig havde fået en rolle i en film. Hun læste til skuespiller på NYU - og hun ville gerne gå i Morgan Freemans forspor. 

Indtil videre har folkene bag filmen, 'Landing Up' ikke oplyst, om alle scenerne blev færdiggjort, inden E'denas alt for tidlige død, søndag morgen.

Hun blev 33 år.

Lavar Davenport er sigtet for uagtsomt manddrab og er tvangsindlagt på New York-Presbytarian Hospitals psykiatriske afdeling.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close