Ryan Reynolds frygter ikke lortebleer

Både flot og frygtløs. Hvad mere kan man ønske sig i en mand?

Både flot og frygtløs. Hvad mere kan man ønske sig i en mand?

Foto: All Over PressDer bliver ikke kamp i hjemmet hos skuespillerparret Ryan Reynolds og Blake Lively, når det kommer til, hvis tur det er til at skifte deres kommende barn.

Den vordende far er nemlig mere end klar til at tage tjansen, fortæller han i et interview med magasinet People.

LÆS OGSÅ: Ryan Reynolds var bange for sin egen far

- Jeg har det helt fint med bleer og diarré og den slags ting, for jeg har masser af nevøer og niecer, så jeg har prøvet det mange gange før, siger Reynolds, der har virkelig god erfaring med at pusle babyer.

- Jeg har ikke en sart mave, lyder det fra den 38-årige skuespiller.

LÆS OGSÅ: Denne nybagte far får sig en overraskelse på fødegangen

Den lille ny stjernebaby forventes at komme til verden i starten af 2015, og Reynolds er allerede lige ved at boble over af glæde.

- Vi ved endnu ikke, om det bliver en pige eller en dreng, men jeg er bare så spændt på at få en ven, siger skuespilleren, der påtager sig rollen som daddy-cool.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup vil være far

- Mange førstegangsfædre har det med at dvæle ved de fejl, de begår. Jeg er stadig på det punkt, hvor mit hovedfokus er at være åben og forstående og give plads til at lave fejl, lyder det fra Reynolds om den kommende rolle som far.

Reynolds og Lively mødtes under filmoptagelser i 2010, datede fra 2011, i 2012 blev de gift og den kommende baby er parrets første.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close