Hollywood8. oktober 2014

Ryan Phillippe: Sådan deler vi børnene

Skuespilleren er stolt af sit forhold til ekskonen Reese Witherspoon
Ryan Phillippe og Reese Witherspoon
Ryan Phillippe og Reese Witherspoon
 Foto: AOPSkilsmisser er hårde for alle - ikke mindst børnene. Men det er muligt, at bevare et godt forhold til sin ekspartner. Det er skuespillerne Ryan Phillippe og Reese Witherspoon levende eksempler på.

Ryan Phillippe er stolt af den måde, han og Reese Witherspoon har formået at fortsætte samarbejdet omkring børnene, efter parret blev skilt i 2006. Det siger han til HuffPost Live.

LÆS OGSÅ:- Kom ind i kampen, mænd

- Det er en proces, hvor man hele tiden skal føle sig frem. Men jeg synes, vi er kommet et rigtig godt sted hen nu, siger den 40-årige skuespiller.

Han og Witherspoon blev gift tilbage i 1999, samme år som de begge slog igennem i filmhittet "Sex Games". Syv års ægteskab og to børn senere, måtte de to Hollywood-kendisser imidlertid smide håndklædet i ringen og fortsætte livet som fraskilte.

- Jeg er stolt af den måde, vi har håndteret det hele på og de små mennesker, som vi har skabt. Hun (Reese Witherspoon, red.) er nu lykkeligt gift igen, og vores børn er fantastiske, siger Ryan Phillippe.

Børnene Ava og Deacon, som i dag er henholdsvis 15 og 10 år, bor fast hos deres mor i Los Angeles. For nylig kunne hele familien dog samles nær Ryan Phillips hjem i New York, hvor Witherspoon havde taget børnene med i anledning af, at hun skulle lave presse på sin nye film "Kvinden der forsvandt".

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen gnubbede ben med Brad Pitt

Den lille familie benyttede lejligheden til at tage på udflugt i Central Park, hvor de to eksturtelduer samtidig kunne mindes optagelserne til deres første romance på det hvide lærred.

- Vi filmede en del scener til "Sex Games" i den park. Børnene var helt oppe at køre over, at vi havde været der og filmet lang tid før, der overhovedet var tænkt på dem, fortæller Ryan Phillippe.

Reese Witherspoon er i dag gift med talentagenten Jim Toth. Sammen har de en søn på to år.

Sponsoreret indhold