Ryan Phillippe: Jeg har en depression

Ryan Phillippe har hele sit liv kæmpet med mørke tanker

Ryan Phillippe har hele sit liv kæmpet med mørke tanker

Foto: All Over PressSom skuespiller formidler han alle mulige følelser og tilstande, men som privatperson kæmper Ryan Phillippe daglige kampe mod mørke, triste tanker.

Det afslører den 40-årige skuespiller i opsigtvækkende interview med magasinet Elle, hvor han beskriver sig selv som til tider "tortureret":

LÆS OGSÅ: Ryan Phillippe: Sådan deler vi børnene

- Depression har været en stor hindring for mig, siden jeg var barn. Efterhånden som jeg bliver ældre, bliver det nedsat en smule, men jeg er medfødt en trist person. Jeg er empatisk, så jeg tager andres følelser på mig og omsætter det til mig selv, siger Phillippe og fortsætter:

- Nogle mennesker har en slags gennemtrængende form for sorg, eller også er de så analytiske, at de tager alt det sjove ud, fordi de tænker for meget over tingene, filosoferer skuespilleren, men tilføjer:

LÆS OGSÅ: Galleri: Reese Witherspoons bryllup

- Det kan smadre hele dit liv, men hvis jeg havde et valg mellem at være på denne måde eller være en ignorant, foretrækker jeg at lide gennem sorg frem for at være en komplot idiot uden følelser, fastslår Phillippe, der grundet depressionen føler sig misforstået:

- Jeg er meget sjovere, end folk tror. Jeg har en mørk humor ligesom galgenhumor. Hvis man går rundt med tristhed i sig, er ens humor ofte mørkere end andres, siger Phillippe, som har tre børn, hvoraf to af dem er 15-årige Ava og 11-årige Deacon, som han har med ekskonen, skuespillerinden Reese Witherspoon.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close