Hollywood23. marts 2017

Ryan Gosling bryder stilheden omkring EPISK Oscar-foto

Den amerikanske skuespiller Ryan Gosling har brudt stilheden omkring det episke Oscar-billede, der viste hans ansigtsudtryk i sekunderne efter, at ”La La Land” fejlagtigt var blevet udråbt som vinder af årets bedste film
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ryan_gosling.jpg
 Foto: All Over

Dette års Oscar-fest sluttede i lige dele forundring og forvirring: Som bekendt blev prisfestens allerstørste pris – Årets bedste film – ved et uheld givet til den forkerte film.

Og for at gøre ondt værre gik der flere minutter, før at fejlen blev opdaget: Og de forkerte vindere fra ”La La Land” nåede derfor at holde alskens takketaler fra scenen, før at brøleren blev opdaget og den rigtige vinder – holdet bag ”Moonligt” – indtog scenen.

Ét af de mindeværdige billeder Oscarfesten i februar er billedet af en smilende Ryan Gosling i sekunderne efter, at brøleren var en realitet.

Mens andre gæster i Dolby Theatre måbende kiggede ud i luften, stod den 36-årige ”La La Land”-skuespiller i stedet med hånden mod ansigtet og med et smilende og pinligt udtryk i ansigtet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ryan_gosling.jpg
 Foto: All Over

Nu fortæller Ryan Gosling for første gang, hvorfor han ikke kunne holde smilet tilbage, da han – og resten af hans filmhold – fandt ud af, at de ikke havde vundet festens største pris alligevel.

Under det såkaldte Adobe Summit i Las Vegas i onsdags beskrev skuespilleren øjeblikket som ”surrealistisk” og indrømmede, at hans grin kom spontant, fordi han var lettet over, at der ikke var sket ”noget virkelig alvorligt”.

- Hvad der virkelig skete, mens jeg stod der… det var i den grad surrealistisk… jeg betragtede folk, der begyndte at få panikanfald i mængden, og folk med headseats kom løbende, og jeg troede, at nogle var kommet til skade, fortæller Ryan Gosling ifølge Metro.

- Jeg troede, at der var nogen, der var kommet til skade, og jeg forestillede mig det værste i mit hoved. Og så hørte jeg, at ”Moonlight” havde vundet, og jeg blev så lettet, at jeg begyndte at grine, forklarer Ryan Gosling.

Det var PricewaterhouseCoopers’ medarbejdere Brian Cullinan og Martha Ruiz, der havde givet den forkerte kuvert til Warren Beatty og Faye Dunaway, der skulle udråbe vinderen. PricewaterhouseCoopers har fastslået, at de to medarbejdere ikke kommer til at arbejde under en fremtidig prisuddeling.

Et andet mindeværdigt øjeblik fra Oscar-uddelingen var Nicole Kidmans klappeevner. Når salen brød ud i jubel og klapsalver, lignede skuespillerinden mest af alt en sæl, der klappede. En uges tid efter afslørede hun, at hun klappede som en sæl, fordi hun bar en dyr ring, som hun var bange for at ødelægge:

- Jeg ville ikke lade være med at klappe, hvilket jo ville have været endnu værre, forklarede hun i et interview med det australske radioprogram "Kyle and Jackie O".

Du kan se eller gense Nicole Kidman som klappende sæl herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Herunder kan du se eller gense de kendte på den røde løber til årets Oscar-fest:

Rød løber til Oscar 2017

Sponsoreret indhold