Hollywood10. marts 2024

RuPaul forklarer åbent ægteskab: Monogami er urealistisk for mænd

20 års parforhold har lært drag-stjernen RuPaul et og andet – blandt andet at monogami ikke er noget for ham og ægtemanden, Georges LeBar
Georges LeBar og RuPaul til Emmy Awards i 2019. Georges er skuespiller, mens RuPaul bliver ved med at udvide sit tv-koncept med konkurrencer for dragqueens.
Georges LeBar og RuPaul til Emmy Awards i 2019. Georges er skuespiller, mens RuPaul bliver ved med at udvide sit tv-koncept med konkurrencer for dragqueens.
 Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: "RuPaul's Drag Race"-stjerne er død: Blev kun 34 år

De blev kærester i 1994 og gift i 2017. Og ikke på noget tidspunkt har RuPaul Andre Charles, bedre kendt som skaberen af dragkonkurrencen "RuPaul's Drag Race" og hans udkårne, Georges LeBar, praktiseret monogami.

De tror simpelthen ikke på, at mænd kan finde ud af at holde sig til en enkelt, når de er i et forhold.

Det forklarer RuPaul, 63, til avisen The New Yorker:

– Det er bare ikke realistisk. Der er ikke noget, der hedder monogami for mænd.

Selv om dragstjernen og hans mand har et åbent forhold, er det dog sjældent, at han er sammen med andre, og han fortæller også, at det er mange år siden, han havde en fast gruppe af personer, han kunne trække på for lidt intim hygge.

Det skyldes blandt andet hans kendisstatus, som naturligt bremser RuPaul fra at give den lige så meget gas som tidligere.

– På natklub eller diskotek er folk på deres telefoner. Hvordan skal jeg være spirituel og leve i øjeblikket, svedende, mens jeg tager blusen af, mens der er folk, der filmer?

Sponsoreret indhold