Hollywood16. april 2015

Roskilde-sangerinde skadet i scene-ulykke

Sangerinden fra ”Florence and the Machine” når kun lige at blive klar til årets Roskilde Festival efter voldsomt scenestyrt
Florence Welch brækkede foden, da hun hoppede ud fra scenen
Florence Welch brækkede foden, da hun hoppede ud fra scenen
 Foto: All Over PressDet kan gå vildt for sig, når musikere giver den gas på scenen. Det er sangerinden Florence Welch, som er kendt fra "Florence and the Machine" et godt eksempel på.

Den 28-årige brite kom nemlig til skade, da hun i weekenden stage-divede fra scenen ved den amerikanske musikfestival "Coachella". Det skriver Toronto Sun.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival afslører hovednavn

- Jeg er så ked af, at efter dét, der var et af mine yndlingsshows nogensinde på Coachella, har jeg fundet ud af, at jeg har brækket min fod ved at springe ud fra scenen, skriver den rødhårede sangfugl som kommentar til et billede af hendes brækkede fod på hendes Instagram-profil.

- Imens dette heler vil mine optrædener uheldigvis blive tonet en smule ned. Det undskylder jeg. Jeg er ret knust, men jeg vil stadig spille koncerterne. Jeg forstår, at det ikke bliver det, I forventede, men jeg håber, at det bliver lige så godt. Jeg vil forsøge at gøre det superspecielt for jer, skiver Florence Welch også til sine mange fans, der ønsker hende god bedring.

LÆS OGSÅ: McCartney-feberen rammer Roskilde

Sangerinden skal i år optræde på dansk grund, når hun til sommer besøger Roskilde Festival, og det er kun lige med nød og næppe, at sangerinden når at blive helt klar.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival afslører sidste hovednavn

- Når Glastonbury ruller burde jeg være tilbage på fødderne, skriver sangerinden blandt andet på sin Instagram-profil.

Glastonbury festivalen afholdes i ugen inden Roskilde Festivalen, og dermed kan danske festivalgæster forvente at se sangerinden tilbage i topform, når hun rammer Orange Scene.

Sponsoreret indhold