Hollywood30. oktober 2014

Roskilde Festival afslører hovednavn

”Happy”-sangeren Pharrell Williams bliver et af hovednavnene til Roskilde Festival 2015
"Happy"-sangeren er et catch for bookerne bag Roskilde Festival
"Happy"-sangeren er et catch for bookerne bag Roskilde Festival
 Foto: All Over PressDet amerikanske multitalent Pharrell Williams bliver hovednavn på Roskilde Festival næste år. Dermed er der indtil videre sat navn på 10 ud af 169 kunstnere til næste års festival.

Det skriver Roskilde Festival i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival dropper musikken søndag

Pharrell Williams har senest udgivet albummet "Girl", der blandt andet indeholder det storsælgende hit "Happy". Han spillede senest i Danmark i september, hvor han gav en koncert i Forum i København.

Han har desuden produceret mange sange for blandt andre Snoop Dogg, Nelly og Justin Timberlake. Pharrell Williams gæstede sidst Roskilde Festival i 2004 som en del af gruppen Nerd.

LÆS OGSÅ: Pharrell og Gwen Stefani i nyt samarbejde

- Der er næppe andre, der har formået at løfte den urbane musik op i de øverste lag af alverdens hitlister som netop Pharrell Williams, uanset om det så er hiphop, rendyrket pop, r'n'b eller elektronisk, som han kaster sig over med sin elegante signaturlyd, siger Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Her er dommen over Roskilde Festival 2014

Tidligere har Roskilde Festival offentliggjort, at blandt andre Mew samt det amerikanske metalband Lamb of God også vil spille på festivalen i 2015. Også hiphop-gruppen Suspekt spiller på hovedscenen næste år.
Roskilde Festival oplyser, at der vil blive offentliggjort flere navn inden årsskiftet.

Næste års festival løber af stablen 27. juni til 4. juli. I september meddelte festivalen, at man for første gang nogensinde dropper søndagsprogrammet og i stedet starter musikken på festivalpladsen allerede onsdag, da søndagen de seneste år mest har været afrejsedag.

Sponsoreret indhold