Hollywood7. november 2017

Rosie O’Donnell løber med meget yngre model

Rosie O'Donnell scorer 22 år yngre kvinde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rosie-odonnell-07112017.jpg
 Foto: All Over Press
Talkshow-værten og skuespilleren Rosie O’Donnell har fået en ny kæreste, skriver US Weekly. Det afslørede hun, da hun mandag var på besøg hos radioværten Howard Stern.
Og den 55-årige Rosie O'Donnell har ikke søgt sin nye partner inden for sin egen aldersklasse - så langt fra. Den lesbiske aktivist er blevet kæreste med en 22 år yngre kvinde. - Jeg er forelsket. Det er første gang, at jeg er sammen med nogen, der er så meget yngre end mig selv, og det er meget grænseoverskridende for mig, siger Rosie O'Donnell til Howard Stern.
Men aldersforskellen er ifølge Rosie O'Donnell ikke noget problem. - Nej, nej. Vi har det så godt sammen, det er helt fascinerende, siger Rosie O'Donnell med et grin.

Rosie O'Donnell: - Jeg skal aldrig giftes igen

På Sterns spørgsmål om, hvordan aldersforskellen alligevel giver sig til kende, svarer O'Donnell. - Den ene ting hun ikke kender. Barbra Streisand. Jeg fik hende til at se 'Funny Girl' (film fra 1968 med Barbra Streisand, der fik en Oscar for sin hovedrolle, red.) Hun sagde, 'den er ok', og jeg sagde 'come on!', siger Rosie O'Donnell til Howard Stern. Rosie O'Donnell, der har været gift to gange tidligere og har fem børn, har ikke planer om at tage forholdet til den 22 år yngre kvinde til det niveau. - Jeg skal aldrig giftes igen. Jeg vil hellere blive i et forhold for kærlighedens skyld og ikke skulle involvere advokater, hvis det - gud forbyde det - skulle gå i stykker, siger Rosie O'Donnell. Emmy-vinderen blev gift med Michelle Rounds i 2012. De adopterede datteren Dakota, der nu er fire år, i januar 2013. To år senere gik de fra hinanden, og i marts 2016 blev sidste hånd lagt på skilsmissen. Michelle Rounds, der led af psykiske problemer, blev fundet død i sin seng ved siden af et tomt pilleglas den 11. september i år efter at have taget sit eget liv. Rosie O'Donnels første ægteskab med Kelli Carpenter varede i tre år fra 2004-2007. De har fire børn sammen - Parker på 22 år, Chelsea på 20, Blake på 17 og 14-årige Vivienne.

Sponsoreret indhold