Rory McIlroy har gjort det før

Rory McIlroy droppede sin sidste kæreste ligeså brutalt som han aflyste brylluppet med Caroline Wozniacki

Rory McIlroy droppede sin sidste kæreste ligeså brutalt som han aflyste brylluppet med Caroline Wozniacki

Foto: All Over


Stille og rolige brud i parforhold er ikke 25-årige Rory McIlroys stærkeste side. I stedet er han mester i at kaste bomben hårdt og brutalt.

Ligesom han onsdag valgte at udsende en pressemeddelelse med information om, at han har fået kolde fødder og derfor har afblæst det forestående bryllup med Caroline Wozniacki, var hans sidste brud med en kæreste også meget pludseligt og brutalt.

LÆS OGSÅ: Galleri: Så lykkelige var Rory og Caroline

Det var i 2011 mens han var sammen med sin barndomskæreste Holly Sweeney, som han på daværende tidspunkt havde været sammen med i seks år. De boede sammen i et kæmpe hus med golfbane og fælles hunde. Men en dag rejste golfstjernen pludselig til Tyskland for at se en boksekamp, som Caroline Wozniacki også skulle overvære.

- Jeg har altid mistænkt, at han var interesseret i hende. Når han så tennis på TV, lagde han heller ikke skjul på, at han var vild med hende, Men jeg tog det ikke alvorligt. Jeg skulle bare have vidst, fortalte Rorys ekskæreste, Holly Seweeney, til den irske avis Mirror, da chokket over bruddet havde lagt sig.

LÆS OGSÅ: Chok efter bruddet: Her er Rorys nye forklaring


Forholdet mellem Rory og Holly var meget seriøst og hun bakkede ham op i hans sport (Foto: Scanpix)

Rory vendte nemlig hjem fra boksekampen - og det første møde med Caroline Wozniacki - med en kold besked til sin daværende kæreste.

LÆS OGSÅ: Så vildt skulle brylluppet have været

- Da han kom hjem gik han direkte hen og hilste på hundene i stedet for mig. Han undgik mig. Så satte han mig ned, og fortalte, at han havde mødt hende i Tyskland, og at han gerne ville se, hvordan det ville gå med hende, fortalte Rorys eks efter bruddet.

Modsat Caroline Wozniacki, der har været helt tavs siden den hjerteskærende nyhed kom ud, havde Holly ikke problemer med at fortælle, hvordan det føltes, da det var hende Rory fyrede.

LÆS OGSÅ: Rory smider guld på gaden: Så lækker er Wozniacki

- Jeg er faktisk overrasket over, hvor roligt, jeg tog det, da han sagde det. Jeg sagde ikke meget, men indeni var jeg knust, har Holly fortalt.

- Jeg havde aldrig troet, han ville gøre sådan noget imod mig.


I det nye SE og HØR, der er på gaden i morgen, bringer vi en større artikel om deres vilde bryllupsplaner. SE og HØR var for længst gået i trykken, da Rory McIlroy bekendtgjorde, at han har afblæst brylluppet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close