Hollywood28. april 2017

Ronan Keating er blevet far for fjerde gang

Boyzone-hjerteknuseren Ronan Keating har fået sit første fælles barn med produceren Storm Keating
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/musik/maj/ronankeatingafsloret1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Hjerteknuseren Ronan Keating er blevet far til fire.

Boyzone-stjernen har tre børn fra sit første ægteskab, men har fået sit første fælles barn med sin nye kone, produceren Storm Keating, som han giftede sig med i sommeren 2015.

Under hashtags som "Keating-klanen" og "baby Keating" afslører den nybagte far nyheden om familieforøgelsen på Instagram, hvor han har delt et billede af fru Storm Keating med parrets nyfødte søn i armene.

- Utrolig begejstret over at annoncere ankomsten. Vi er alle ved at boble over af kærlighed til det nyeste lille medlem af vores familie, skriver han og fortsætter:

- Føler mig meget velsignet over at være far til denne lille mand og over at være den heldigste ægtemand i verden til sådan en stærk, kærlig og varmhjertet kvinde, lyder det fra boybandikonet.

Den 40-årige irske "When You Say Nothing at All"-stjerne og den 35-årige australske tv-producer annoncerede den forestående familieforøgelse i december 2016.

Parret mødte hinanden i 2010 under optagelserne til den australske udgave af "X Factor", hvor han var dommer, og hun var producer, men blev først kærester i 2012.

Se billedet her:

Sponsoreret indhold