Hollywood13. januar 2009

Ronaldo: Verdens bedste ... og lækreste

Den portugisiske fodboldspiller blev i aftes hædret af fodboldverdenen for sine evner med en bold
Ronaldo i en situation, der helt klart er med til, at kvinderne synes, at han er verdens bedste - pigen er en af hans mange tidligere kærester
Ronaldo i en situation, der helt klart er med til, at kvinderne synes, at han er verdens bedste - pigen er en af hans mange tidligere kærester
 Foto: All Over

For en gangs skyld er mænd og kvinder enige, når det gælder fodbold. Hvor spindesiden har det med at fokusere på de mandlige æstetiske dyder, når der render 22 mand rundt på en græsplæne efter en bold, så er mænd i deres egen ofte selvhævdende bevidsthed mere fokuseret på boldekvilibrisme, rå fight og taktisk forståelse af fodboldspillet.

I aftes blev Ronaldo hædret som verdens bedste. En beslutning, begge køn kun kan bifalde. Selv om pigerne sikkert vil tilføje "… og lækreste", mens drengene jo så passende kan sige "... og mest krukkede".

Manchester Uniteds stjernespiller Cristiano Ronaldo fik i december Ballon d'Or, der gives til årets spiller i Europa, og mandag aften blev den portugisiske stjerne så kåret af det internationale fodboldforbund, FIFA, som 2008's bedste spiller i verden.

Ronaldo er en herre, som trækker overskrifter. Hovedsageligt på grund af sine fantastiske evner med den lille runde, men også når han flirter med andre klubber som Real Madrid eller kører galt i sin bil. Men mandag var det altså fodboldevnerne, der sørgede for omtalen, og det var en glad Ronaldo, som satte ord på prisen.

- Det er et overvældende øjeblik i min karriere og mit liv i det hele taget, sagde Ronaldo fra podiet i operahuset i schweiziske Zürich, hvor fodboldlegenden Pelé overrakte prisen.


Sponsoreret indhold