Hollywood18. juli 2010

Ronaldo: Me, you, fuck?

Den portugisiske verdensstjerne charmerede med Tarzan-engelsk og 9 måneder senere var han far
Cristiano er hjemme i Portugal sammen med familien og sin lille søn, der overraskende nok skal hedde Ronaldo Junior
Cristiano er hjemme i Portugal sammen med familien og sin lille søn, der overraskende nok skal hedde Ronaldo Junior
 Foto: All Over

Som i en anden Tarzan-film, charmerede Cristiano Ronaldo sig til et one-night-stand, da han for knap et år siden gjorde moderen til sin søn gravid.

Det skete på en restaurant i Los Angeles med ordene:

- Me, you, fuck?

Det skriver den engelske avis Sunday Mirror.

Den amerikanske servitrice forstod ikke lige i starten, hvad den primitive charmør havde gang i, så han ændrede taktik til det lidt mere romantiske:

- Me, you, kiss?

Det virkede bedre, og 9 måneder senere var Cristiano Ronaldo far.

Læs også: Ronaldo: Er blevet far

- Det er typisk Ronaldo, at lade som om, at hans engelsk er meget dårligt, når det passer ham. Så kan han gå direkte til sagen. Det var blot endnu et engangsknald, og han troede aldrig, at han skulle se kvinden igen, siger kilden til Sunday Mirror.

Engangsknaldet bliver dog en dyr affære for Ronaldo. De den endnu anonyme mor fandt ud at, hvem faderen var, kontaktede hun ham gennem sin advokat, og det blev indgået en aftale om, at hun skulle have 10 mio. pund. - 90 mio. kr.

Når tingene på den måde går "hæderligt" til, så skyldes det ikke mindst Cristianos mor, som han stadig har meget stærke bånd til.

- Ronaldo er en multi-millionær playboy, men når det kommer til familie, så er han i høj grad sin mors dreng, siger kilden.

- De er en tæt, traditionel katolsk familie, og da faderskabet var fastslået var der ingen tvivl om, at Ronaldo ville gøre det rigtige. Han kunne ikke blot vende ryggen til barnet, siges det til Sunday Mirror.

Sponsoreret indhold