Hollywood23. juli 2016

Se de vilde billeder: Ronaldo i nyt forretningseventyr

Verdens måske bedste fodboldspiller er ved at sikre sig økonomisk
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.02344605.jpg
 Foto: All Over

Som en af verdens bedste fodboldspillere tjener Cristiano Ronaldo mere på en måned, end de fleste af os kommer i nærheden i løbet af et helt liv. Alligevel fortsætter den nykårede europamester med at investere nogle af sine mange millioner, så pengene fortsætter med at vælte ind på kontoen i nærmest vulgært omfang når fodboldkarrieren om nogle år er slut.

Real Madrid-spilleren har indgået et samarbejde med den portugisiske hotelkæde Pestana Hotel Group om at åbne luksushoteller i storbyer rundtomkring i verden. Hotellerne får naturligvis navnet Pestana CR7. Det første hotel er netop åbnet i Ronaldos hjemby, Funchal.

Se billeder af luksushotellet i galleriet herunder. Du kan booke et værelse ved at trykke på "Se mere HER" på hvert billede

Cristiano Ronaldos hotel i Funchal

Det næste hotel åbner i Portugals hovedstad Lissabon sidst på året. I 2017 kommer turen til Madrid og New York. Alt i alt er investeringen i de fire hoteller 560 millioner kroner.

- Jeg er sikker på, at den her investering er en af de sikreste jeg kan lave, som jeg kan drage fordel af i fremtiden, har Cristiano Ronaldo tidligere udtalt i en pressemeddelelse.

En overnatning på superstjernens nye hotel koster fra 1.600 kroner og opefter.

Sponsoreret indhold