Hollywood 4. september 2009

Ronaldo: Fan's så populær, han er

Verdens dyreste fodboldspiller er landet og tjekkede i går aftes ind på det femstjernede Hotel Marriott i København
Ronaldo tog sig tid til at skrive autografer, da han skulle tjekke ind på Hotel Marriott
Ronaldo tog sig tid til at skrive autografer, da han skulle tjekke ind på Hotel Marriott
Foto: Kaspar Wenstrup

De stod i lag for at få et glimt af verdensstjernen. Og nogle få var oven i købet så heldig at få en autograf, for han er fan's populær.

Kort før kl. 20.30 i går aftes rullede en bus op foran Hotel Marriott i København, og ud steg ingen ringere end verdens højestbetalte fodboldspiller, Real Madrids Cristiano Ronaldo og hans kammerater fra det portugisiske landshold.

De kom direkte fra et træningsophold i Varberg i Sverige.

Flere fans havde taget opstilling foran Marriott, og et par stykker af dem var heldige nok til at sikre sig Ronaldos autograf.

Den berømte spiller blev dog hurtigt verfet væk fra menneskemængden af en holdleder og forsvandt kort efter ind på hotellet.

I morgen trækker 24-årige Ronaldo for alvor i arbejdstøjet, når han sammen med sine holdkammerater skal spille VM-kvalifikationskamp mod Danmark i Parken. Selv om langt de fleste danske tilskuere nok hepper på Morten Olsens drenge, vil mange nok ikke kunne lade være med at følge Real Madrid-angriberens driblerier rundt på banen.

Det er ikke hver dag, man har fornøjelsen af at opleve en fodboldspiller, som tjener i nærheden af halvanden million kroner om ugen på nært hold.

Sponsoreret indhold