Hollywood8. november 2015

Ronaldo: At blive far har ændret mig

Ganske naturligt har det været en stor omvæltning for fodboldspilleren at blive far

Cristiano Ronaldo fylder 30

For fem år siden skete der noget stort i nu 30-årige Cristiano Ronaldos liv – og det var ikke at vinde et stort trofæ. Der blev han nemlig far, og det ændrede alt for den portugisiske fodboldstjerne – på en god måde.

Cristiano Ronaldo Jr. blev født den 17. juni 2010, mens Ronaldo var til VM i Sydafrika med Portugal.

- Det ændrede alt – at have Cristiano i familien. En som er dit blod – det er helt utroligt, og det er en fantastisk følelse, fortæller Ronaldo i den nye dokumentar om ham, som har premiere mandag den 9. november.

- Mine venner spørger mig, om jeg vil have flere børn, og jeg siger altid ”Ja, jeg vil have flere. Det er det bedste, man kan få i livet”, siger Real Madrid-spilleren.

[node:aller-related-content]

Sønnen bliver opfostret af Cristiano Ronaldo selv og hans mor Dolores, og det vides stadig ikke hvem, der er mor til sønnen. Der bliver spekuleret i alverdens teorier – lige fra et one night stand til en rugemor, men Cristiano Ronaldo har ikke villet afsløre noget. Det siger han dog, at han vil gøre over for sønnen, når tiden er den rette til det.

- Når Cristiano er voksen, så vil jeg fortælle ham, hvad jeg gjorde, hvad jeg følte, og alt hvad jeg tænkte. Nogle børn kender aldrig deres forældre – hverken en mor eller far. Så at have en far er nok, siger Ronaldo.

Sponsoreret indhold