Hollywood 14. februar 2016

Romancen fortsætter: Orlando og Katy sammen konstant

Katy Perry og Orlando Bloom slipper ikke hinanden af syne. Fredag var de sammen til surprise-Adele-concert i L.A.s Koreatown.
Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: De er vilde i varmen!

Katy Perry og Orlando Bloom er efterhånden så hotte, at deres romance har samme temperatur som februarhedebølgen i L.A. Og det er meget, meget hedt!

Således var parret uadskillelige lørdag aften i downtown L.A., hvor de var inviteret til en pre-Grammy-fest. Parret viste sig dog ikke på den røde løber sammen, fordi de allerede har lovet, at de første officielle billeder af dem sammen bliver til Grammy-prisen, mandag.

Vinteren i Hollywood er spækket med prisuddelinger, og det var da også til Golden Globe-festen i begyndelsen af januar, at Orlando og Katy fik øjnene op for hinanden. Det er efterhånden måned siden, men Bloom, 39, og Perry, 31, har siden set rigeligt til hinanden.

I sidste uge var de således også sammen til surprise Adele-koncert, fredag. Og mon ikke parret sendte hinanden romantiske blikke, da den britiske pop-dronning sang sine skønne serenader på The Wiltern i L.A. Koreatown. 

Og mon ikke parret tilbragte hele søndagen sammen. Og dermed deres allerførste Valentine's Day.

Sponsoreret indhold