Hollywood 4. juli 2008

Rod Stewart: Får bryst

Den evigt unge sanger smagte lidt på sin unge kones brystvorte
Af af
Gi'r du en lille tår mælk. Rod Stewart kunne ikke lade være at smage lidt på fruens babs
Gi'r du en lille tår mælk. Rod Stewart kunne ikke lade være at smage lidt på fruens babs
Foto: Dana Press

Der var ikke meget erotik over det, selv om det umiddelbart kunne virke frækt, at se Rod Stewart slikke konens bryster. Det så nærmere ud som om, at Rod tog en lille mælketår.

Det skete under en ferie på en lystyacht ved Capri. Da fruen Penny hev ned i sin lyserøde sommerkjole og tog det ene af sine formfuldendte bryster frem, var Rod hurtig til at sætte munden til. Normalt er 63-årige Rod Stewart mest til de lidt stærkere drikke, men en lille tår mælk til frokost kan han tilsyneladende godt klare. Det handler vel bare om, at indpakningen er den rigtige - og det må den siges at være i dette tilfælde.

Stewart og hans 37-årige kone, Penny, har sammen sønnen Alistair, som nu er to år. Og når nu han er vænnet fra brystet, kan farmand jo godt tage over. Den pigeglade sanger bliver nok alligevel aldrig vænnet helt fra.

For nylig fortalte Rod og Penny, at de gerne vil have et barn mere, så den gamle rockstjerne må nyde det, så længe han kan, for kommer der en lille ny, bliver der konkurrence om at komme til.

Sponsoreret indhold