Hollywood9. januar 2014

Rockstjernedatter afbryder forlovelse

Kelly Osbourne har ikke længere en ring på sin finger
Kelly Osbourne er ikke længere forlovet med kokken Matthew Mosshart
Kelly Osbourne er ikke længere forlovet med kokken Matthew Mosshart
 Foto: Rex FeaturesDer var lagt op til et stort, traditionelt bryllup, men Kelly Osbourne har ikke længere en ring på sin finger.

Kelly Osbourne, datter af rockstjernen Ozzy Osbourne, har brudt sin forlovelse med kokken Matthew Mosshart. Det bekræfter Osbournes talsperson overfor USMagazine.

Osbourne: Jeg fik mit underliv strammet op

- Kelly Osbourne og Matthew Mosshart har valgt at bryde deres forlovelse. Bruddet er venskabeligt, og parret har intet andet end respekt for hinanden. Kelly ser frem til et nyt år og en frisk begyndelse. Der vil ikke blive afgivet yderligere kommentarer, og vi beder om fred og privatliv fra pressen, men forventer det ikke.

Parret mødte hinanden i 2011 til brylluppet hos modellen Kate Moss og blev forlovet nytårsaften 2012, da Mosshart friede på en ferie på den caribiske ø Anguilla.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/57c3555c604546098d7996f330f3eac0.jpgKelly Osbourne sammen med kokken Matthew Mosshart (Foto: Steve Matthews)

Kelly Osbourne har ikke selv udtalt sig om bruddet, men måske var det netop det, hun hentydede til på Twitter, da hun skrev:

- Det hele handler om opfattelse. Engang imellem er de dårlige ting, der sker i livet, i virkeligheden ikke dårlige, især ikke, hvis man kan lære af dem.

Gæt en flad numse

Kelly Osbourne blev kendt i realityshowet "The Osbournes", som handlede om livet hjemme hos rockstjernen Ozzy Osbourne og har siden medvirket i flere tv-show og udgivet musik.

Newspaq

Sponsoreret indhold