Hollywood1. juni 2014

Rockstjerne undskylder efter kæmpe sviner

Sangeren Jack White kom godt omkring musikbranchen i sit seneste interview med magasinet Rolling Stone, og det var ikke på den venlige måde.
Jack White er blevet upopulær efter et kritisk interview i magasinet Rolling Stone.
Jack White er blevet upopulær efter et kritisk interview i magasinet Rolling Stone.
 foto: All Over

Blandt andet udtalte sangeren, at det succesfulde band The Black Keys efterligner hans musik, og at hitsangeren Adele formentlig ikke havde fået en ligeså stor karriere, hvis Amy Winehouse havde været i live.

LÆS OGSÅ: Chris Brown erklæret psykisk syg

Efterfølgende er White tilsyneladende kommet på andre tanker, og det har fået ham til at offentliggøre en undskyldning på sin hjemmeside.

- Der er en masse ting, som kun folk, der kender mig godt, bør vide, men på trods af det, vil jeg sige: Jeg ønsker, at bandet The Black Keys får al den succes, de kan få, skrive White på sin hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Chris Brown sagsøgt for homo-vold

Tidligere havde sangeren ellers sammenlignet bandet med børn i en skolegård, som klæder sig som alle andre, fordi de ikke ved, hvad de ellers skal gøre.

Ifølge White selv følte han sig presset til at tale om sine holdninger til The Black Keys, Adele og Meg White, efter en række af hans private e-mails var blevet lækket.

LÆS OGSÅ: Chris Brown: Sex som otte-årig

Se hele undskyldningen her.


Newspaq
Sponsoreret indhold