Hollywood19. maj 2014

Rockstjerne tæt på at drikke sig ihjel

Sum 41-forsanger kollapsede og blev indlagt
Sum 41-forsangeren vat tæt på at drikke sig ihjel
Sum 41-forsangeren vat tæt på at drikke sig ihjel
 Foto: AOP
Det kommer vel næppe som en overraskelse, at mange rockmusikere drikker mere end de 21 genstande om ugen, som Sundhedsstyrelsen anbefaler som maksimum.

Og for sangeren i rockbandet Sum 41, Deryck Whibley, er forbruget af alkohol eskaleret så meget, at det er blevet livsfarligt for ham. Det skriver den canadiske rockstjerne på sin officielle hjemmeside.

- Jeg har drukket intenst i mange år. Og for nylig blev det for meget. Jeg sad derhjemme, lavede en drink og skulle til at se en film, da jeg pludselig fik det dårligt. Jeg kollapsede og lå bevidstløs på gulvet, indtil min forlovede fik mig fragtet til hospitalet, skriver musikeren.

Den 34-årige sanger og guitarist har brugt en hel måned på hospitalet, hvor han har indset, at han er nødt til at lave om på sin livss
til.

- Jeg har endelig indset, at jeg ikke kan blive ved med at drikke. Min læge siger, at jeg dør, hvis jeg drikker én drink mere, skriver Sum 41-rockeren.

Beslutningen om at droppe de våde varer falder i god jord hos den rebelske rockers ekskone, superstjernen Avril Lavigne. På Twitter opfordrer hun sin gamle flamme til ikke at miste modet, fordi han stadig betyder meget for hende.

- Jeg er så stolt af ham. Han er min familie, og det vil han altid være, skriver den 29-årige sangerinde på sin Twitter-profil.

Newspaq

Sponsoreret indhold