Hollywood12. oktober 2017

Robert Pattinson single

"Twilight"-stjernen har angiveligt meddelt vennekredsen, at det er forbi mellem ham og FKA twigs
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.8410576u.jpg
 Foto: All Over Press

Efter tre år er det nu forbi mellem "Twilight"-stjernen Robert Pattinson, 31, og sangeren FKA twigs, 29. Det skriver The Sun.

Skuespilleren begyndte at date sangeren, hvis rigtige navn er Tahliah Barnett, tilbage i 2014, og efter kun syv måneder sammen blev de forlovet.

Men den seneste tid har parret ikke prioriteret hinanden i deres liv, og det er angiveligt derfor, det nu er et overstået kapitel mellem de to.

- De var næsten uadskillelige de første to år, siger en kilde ifølge The Sun.

- De seneste måneder er de dog virkeligt gledet fra hinanden og tilbragte mindre og mindre tid sammen, tilføjer insideren.

Allerede for et år siden begyndte rygterne dog at svirre om, at det var på vej mod enden mellem Pattinson og FKA twigs, fordi de ikke havde tid til at se hinanden.

- Rob er træt af det, har sluttet deres forlovelse og har sagt til venner, at de er gået fra hinanden. Men der er så meget historie mellem dem, at der stadig er stærke følelser mellem dem, forklarer insideren.

- Det er en svær situation, men de har haft det svært i et stykke tid, og de ved, at de ikke længere fungerer sammen som par, slår kilden fast.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/fka-twigs-ring.jpg
 Foto: All Over Press

FKA twigs med sin forlovelsesring i maj 2015. I september 2017 bærer hun den ikke længere. Foto: All Over Press.

Parret er ikke blevet fotograferet sammen siden maj 2017, og sidste måned, da FKA twigs var til modeuge i London, blev hun fotograferet uden sin forlovelsesring på.

I galleriet kan du se flere billeder af Robert Pattinson gennem tiden.

Robert Pattinson 30 år

Sponsoreret indhold