Hollywood20. november 2009

Robert Pattinson: Min favorit

Den lækre skuespiller fra ”Twilight” afslører, hvilke scener fra den nye film der er de bedste
Dette lille smil og de intense øjne får piger over hele verden til at dåne på stribe
Dette lille smil og de intense øjne får piger over hele verden til at dåne på stribe
 Foto: All Over

I øjeblikket kan skuespilleren Robert Pattinson ikke gå uden for en dør, uden at horder af hysteriske tøser skriger og hviner af fryd.
"Twilight"-hysteriet har nået helt nye højder, og i aften er der premiere på den anden film i serien, "New Moon".

- Jeg tror, at min breakup-scene var min favorit. Jeg håber, at den fremstår, som om den har lidt flere niveauer end forholdet i "Twilight". Det var interessant. Det var som en fem sider lang dialogscene. Den slags var der slet ikke noget af i den første film, og det er virkelig et interessant, lille øjeblik. Det går helt hen over alle de overnaturlige elementer i historien, siger den lækre fyr til KIG IND.

Efter den enorme succes har den ellers ukendte 23-årige skuespiller haft lidt svært at håndtere den pludselige berømmelse, rollen som Edward Cullen har givet ham.

Jeg er den samme

- Jeg vil helst tro, at jeg ikke har ændret mig særlig meget. Inden i mig selv synes jeg ikke, at jeg har ændret mig. Jeg tror måske, jeg kigger meget ned i jorden. Der er noget galt med min nakke! (griner). Nej … Det er jo ret ekstraordinært. Jeg tror ikke, at nogen af os havde forventet, at det ville blive sådan her, og slet ikke den måde, det bare bliver større og større på.

Privat danner han par med sin medskuespiller Kristen Stewart. De 2 nægter at kommentere nogen af de mange romantiske rygter, men efter der er blevet taget billeder af de 2 hånd i hånd, er omverdenen ret overbevist om, at det ikke kun er til ære for kameraerne, at de kysser passioneret.

Læs meget mere i det store interview med alle 3 hovedrolleindehavere.

Se stort galleri med smukke Robert Pattinson.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7646c704321f47a9adcf1e9a669d4319.jpgSe stort galleri med Kristen Stewart, der spiller Bella.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/73c1cc34a3c74b1fa57ff49aba337d79.jpg


Se stort galleri med lækre Taylor Lautner, der spiller Jacob.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d2bee65a83d04c0fad88e35a645aa866.jpg

Sponsoreret indhold