Robert Downey Jr.’s søn snuppet med kokain

Robert Downey Jr.s søn blev anholdt for besiddelse af kokain

Robert Downey Jr.s søn blev anholdt for besiddelse af kokain

Foto: AOPDet er desværre ikke altid sådan, at nye generationer lærer af fortidens fejltrin.

Det har den amerikanske Iron Man-stjerne, skuespiller Robert Downey Jr., måttet sande, efter hans søn søndag den 29. juni blev anholdt for besiddelse af kokain. Anholdelsen fandt sted, da den blot 20-årige Indio Downey var ude at køre i West Hollywood, Californien. Det bekræfter de lokale politimyndigheder over for magasinet Us Weekly.

- Søndag eftermiddag ved 14-tiden var Indio Downey passager i en bil, som blev stoppet af politiet, da han lod til at benytte sig af narkogrej til brug ved indtagelse. Han blev stoppet, undersøgt og vi fandt, at han var i besiddelse af grejet og et ulovligt rusmiddel, som menes at være kokain, siger det lokale politi.
Robert Downey Jr.'s søn blev anholdt for besiddelse af kokain - som det ses i dette dokument fra ordensmagten (Foto: AOP)


Selv er Robert Downey Jr. ikke sen til at indrømme, at sønnen rent faktisk har et problem med stofmisbrug. Men skal man tro skuespilleren, der i mange år selv kæmpede med både fængselsstraf og narkodæmoner, så gør familien alt, hvad den kan for at hive sønnen væk fra misbruget.

LÆS OGSÅ: Robert Downey Jr. slår alle rekorder

LÆS OGSÅ: Robert Downey Jr. er den nye Sherlock Holmes

- Der er meget familiestøtte og forståelse, og vi er alle opsatte på at samle os bag ham og hjælpe ham med at blive den mand, han er i stand til. Vi er taknemmelige for myndighedernes indgriben og tror på, at Indio kan blive en succeshistorie i stedet for et dårligt eksempel, fortæller Downey Jr.

Indio Downey er den ældste af Robert Downey Jr. to sønner. I 2012 fik Downey Jr. nemlig sønnen Exton med sin nuværende kone Susan Downey.

Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close