Hollywood1. juli 2014

Robert Downey Jr.’s søn snuppet med kokain

Indio Downey anholdt søndag eftermiddag
Robert Downey Jr.s søn blev anholdt for besiddelse af kokain
Robert Downey Jr.s søn blev anholdt for besiddelse af kokain
 Foto: AOPDet er desværre ikke altid sådan, at nye generationer lærer af fortidens fejltrin.

Det har den amerikanske Iron Man-stjerne, skuespiller Robert Downey Jr., måttet sande, efter hans søn søndag den 29. juni blev anholdt for besiddelse af kokain. Anholdelsen fandt sted, da den blot 20-årige Indio Downey var ude at køre i West Hollywood, Californien. Det bekræfter de lokale politimyndigheder over for magasinet Us Weekly.

- Søndag eftermiddag ved 14-tiden var Indio Downey passager i en bil, som blev stoppet af politiet, da han lod til at benytte sig af narkogrej til brug ved indtagelse. Han blev stoppet, undersøgt og vi fandt, at han var i besiddelse af grejet og et ulovligt rusmiddel, som menes at være kokain, siger det lokale politi.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/14548e26bbdf4f35b56f340aa0fc8dbb.jpgRobert Downey Jr.'s søn blev anholdt for besiddelse af kokain - som det ses i dette dokument fra ordensmagten (Foto: AOP)


Selv er Robert Downey Jr. ikke sen til at indrømme, at sønnen rent faktisk har et problem med stofmisbrug. Men skal man tro skuespilleren, der i mange år selv kæmpede med både fængselsstraf og narkodæmoner, så gør familien alt, hvad den kan for at hive sønnen væk fra misbruget.

LÆS OGSÅ: Robert Downey Jr. slår alle rekorder

LÆS OGSÅ: Robert Downey Jr. er den nye Sherlock Holmes

- Der er meget familiestøtte og forståelse, og vi er alle opsatte på at samle os bag ham og hjælpe ham med at blive den mand, han er i stand til. Vi er taknemmelige for myndighedernes indgriben og tror på, at Indio kan blive en succeshistorie i stedet for et dårligt eksempel, fortæller Downey Jr.

Indio Downey er den ældste af Robert Downey Jr. to sønner. I 2012 fik Downey Jr. nemlig sønnen Exton med sin nuværende kone Susan Downey.

Newspaq

Sponsoreret indhold