Hollywood 15. september 2014

Robert Downey Jr.’s søn indrømmer kokainbesiddelse

Den unge Indio Downey startede weekenden med at modtage en behandlingsdom
Skuespiller Robert Downey Jr. mener, at sønnen har arvet sin afhængighed fra ham selv.
Skuespiller Robert Downey Jr. mener, at sønnen har arvet sin afhængighed fra ham selv.
Foto: All Over PressHans far Robert Downey Jr. siger, at afhængighed ligger til familien.

Og måske er der noget om snakken, fordi sønnen Indio, på 21 år, blev for nylig snuppet af politiet, mens han var i besiddelse af kokain. Og fredag stod Downey Jr. Junior så foran en dommer, hvor han erklærede sig skyldig i at besidde stofferne. Det skriver WENN.com.

LÆS OGSÅ: Robert Downeyt Jr.'s søn snuppet

Dommeren bestemte, at Indio skal igennem et behandlingsprogram, hvor planen er, at han på sigt skal droppe stofferne helt.

LÆS OGSÅ: Robert Downey Jr. er bedst betalte skuespiller

- Jeg håber, at programmet kommer til at lære dig en masse ting om at klare sig i livet. Det her er en sygdom, som altid vil følge dig. Den kan poppe op når som helst, og du er nødt til altid at være stærk. Folk ser altid op til superhelte, og du skal huske på, at du har en superhelt i dit liv: Iron Man, sagde dommeren til Downey.

Iron Man er en af Indios fars ikoniske filmroller, men faren er dog ikke rigtig en superhelt i virkeligheden. Han kæmpede nemlig selv med afhængighed tidligere.

LÆS OGSÅ: Nervøs før fødslen af sin første datter

- Jeg tror desværre, at afhængighed er genetisk bestemt, og at Indio har arvet det fra mig. Men vi forstår og støtter ham som familie, og vi vil alle sammen hjælpe ham med at blive den mand, han er i stand til at blive, lød det tidligere på året fra Robert Downey Jr.

Sponsoreret indhold