Robert Downey giver Iron Man-arm til 7-årig

Sådan. Iron Man og Iron Man Jr. Alex bliver muligvis kongen af første klasse på mandag. Foto: The Collective Project

Sådan. Iron Man og Iron Man Jr. Alex bliver muligvis kongen af første klasse på mandag. Foto: The Collective Project

Alex er syv år gammel. Han elsker superhelte - og så er han i øvrigt født uden det meste af højre arm.

Albert Manero, en PHD-studerende, der bruger sin fritid på at hjælpe børn som Alex over hele verden gennem velgørenhedsprojektet 'Limbitless Solutions'.

Ved hjælp af sin ingeniøruddannelse, en håndfuld billige komponenter og en 3D-printer kan han og hans venner nemlig lave funktionelle bioniske proteser til en brøkdel af, hvad de ellers koster. Og det giver uheldigt stillede børn helt nye muligheder.

LÆS OGSÅ: Robert Downey Jr. er blevet far igen

Som Alex vokser, skal han med jævne mellemrum have en ny kunstig arm. Og da han skulle mødes med Manero for at få sin seneste, ventede der ham noget af en overraskelse.

For Ikke alene, havde de fået lavet en arm, der var som taget direkte fra Alex' helt Iron Man - Superhelten selv i form af Hollywoodstjernen Robert Downey Jr. var dukket op for at overrække ham den, som en anden våbenhandlende Tony Stark.

Den ret rørende video af deres møde viser, at Alex - naturligvis - var svært begejstret. Både for mødet og for sin nye, seje arm, der uden tvivl kommer til at gøre hans klassekammerater misundelige.

LÆS OGSÅ: Robert Downey Jr. er bedst betalte skuespiller

Og stjernen var bestemt også glad for oplevelsen.

- Jeg havde det absolutte privilegium at præsentere en helt ny 3D-printet bionisk Iron Man-arm til Alex. Den sejeste 7-årige jeg nogensinde har mødt, skriver han på Facebook og tilføjer:

- Tak til Albert Manero og sponsorerne for deres arbejde med at gøre kunstige lemmer som disse mere betalelige for familier med børn, der bare vil vise resten af legepladsen hvor badass de er,

Du kan se videoen herunder og læse mere om Limbitless Solutions på deres facebookside.


Opslag af Robert Downey Jr.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close