Hollywood23. juli 2013

Robbies kone: Shoppede hos Bubbers datter

Ayda Field købte for en kvart million kroner smykker
Robbies kone havde spenderbukserne på, mens stjernen knoklede
Robbies kone havde spenderbukserne på, mens stjernen knoklede
 Foto: All OverBubbers datter, Sofia Meyer, skulle selvfølgelig også i Parken og se Robbie Williams, men før hun kunne synge med på Angel og Let Me Entertain you, blev hun underholdt af den populære englænders kone.

Ayda Field, som er i København med deres fælles barn, benyttede lejligheden til at tage mandens visakort med i byen. Blandt andet til Figaros Bryllup, hvor Sofia Meyer arbejder. Her brugte den heldige kone lynhurtigt omkring en kvart million kroner på smykker.

- Jeg havde en kunde, der brugte virkelig mange penge her sidst på dagen, og beløbet blev bare højere og højere. Hun spurgte, om jeg skulle se koncerten, og det sagde jeg ja til, og så spurgte jeg hende, om hun skulle se Robbie-koncerten, og så sagde hun 'ja, det ville nok være ubehøvlet, hvis jeg ikke skulle. Jeg er hans kone', forklarede Sofia Meyer til Se og Hør uden for Parken.

Se hvilken verdesnstjerne, der også shopper amok

Den shoppe-lystne kone købte både diamantringe og guldarmbånd for at få tiden til at gå i København, og så blev hun gode veninder med Bubbers datter, mens dankortet glødede.

- Jeg fik kendes nummer, så jeg kunne ringe næste gang, jeg var i Beverly Hills, siger Sofia Meyer, der dermed måske kan se frem til en uforglemmelig USA-tur.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d0cb35b3fc75474694a24c16cbfeb9a7.jpg


Med det shoppegen som Ayda render rundt med, er det godt Robbie er ved muffen (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d4bf19f9066b4b4db566d167aa081a1c.jpg


Butikschefen må være godt tilfreds med Bubbers datter Sofia (Foto: Dan Mariegaard)

Se galleriet med Robbie Williams

Sponsoreret indhold