Hollywood29. april 2014

Robbie Williams skal være far igen

Superstjernen og konen Ayda venter deres andet barn
Robbie Williams kan nu glæde sig til at få endnu et barn
Robbie Williams kan nu glæde sig til at få endnu et barn
 Foto: All OverDer går nogle år, inden den 40-årige superstjerne Robbie Williams slipper for en tilværelse præget af beskidte bleer og ødelagt nattesøvn.

Sangerens kone, Ayda Field, er nemlig gravid for anden gang.

- Ayda og jeg er lykkelige over at kunne meddele, at Theodora Rose Williams (parrets første datter, red.) skal være storesøster.

Det skriver den tidligere Take That-sanger på Twitter.

LÆS OGSÅ: Robbie Williams skabte kaos på dansk hotel

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/277d1227fc5144f4bd57d147f08f4f02.jpg


Nu bliver Robbie og Aydas lille pige Theodora Rose storesøster (Foto: All Over)

Og det er en nyhed, som for blot få år siden ville have chokeret mange. Williams kæmpede nemlig i en årrække med et alvorligt stofmisbrug. Et stofmisbrug, som ifølge den engelske kunstner kunne have endt katastrofalt.

- Det kunne sagtens have endt i et Heath Ledger-scenarium. Desværre var jeg et sted, hvor jeg var ligeglad, om jeg var i live eller ej. Det er jeg ikke længere, siger han til Daily Mail med henvisning til skuespilleren, der døde af en overdosis i 2008.

LÆS OGSÅ: Se galleriet: Robbie fra teenager over trussetyv til familiefar

Noget kunne tyde på, at datteren har været med til at gøre livet værd at leve igen for Robbie Williams. I hvert fald har han tidligere udtalt, at hans datter er fantastisk, og at han ville få flere børn med Ayda Field.

Og som sagt så gjort. Parret venter altså nu barn nummer to. Det er endnu uklart, hvornår det nyeste medlem af Williams-familien kommer til verden.

LÆS OGSÅ: Robbie Williams betalte sig ud af Take That


Sponsoreret indhold