Hollywood13. juni 2014

Robbie Williams dropper Los Angeles

Den 40-årige stjerne vender snuden hjemad
https://imgix.seoghoer.dk/media/5d6babac1a5b4ba38ee31c84ca7dcd3b.jpg
 Foto: All OverTrods flere års ihærdig kamp er det aldrig rigtig lykkes for den britiske sanger Robbie Williams for alvor at charmere sig ind på det amerikanske publikum.

Alligevel har han siden 2006 med en enkelt undtagelse haft bopæl i solbyen Los Angeles. Men nu hvor Williams skal være far for anden gang, virker byen ikke længere så tiltalende på den 40-årige stjerne.

- Jeg elsker L.A. Folkene og vejret er godt, men det er ikke England. Det kan ikke tilbyde det samme. Ting ændrer sig, når man bliver far - der er folk at passe på, som er vigtigere end én selv. Jeg vil gerne have Teddy (hans førstefødte datter, red.) og den nye baby, hvad end det så bliver, i det engelske uddannelsessystem, forklarer Williams til avisen The Sun.

LÆS OGSÅ: Robbie Williams skabte kaos på dansk hotel

Og at han det, er der vist ingen tvivl om. 2,5 millioner engelske pund, eller det der svarer til godt 23 millioner kroner, er nemlig prisen på det hus, som han sammen med konen, skuespillerinden Ayda Field, har købt i det nordlige London.

- Teddy er allerede omringet af englændere, så hun kan alligevel ikke undgå at overtage accenten. Men det er ikke det vigtigste - vi vil gerne have hende undervist i London. Vi har lige købt et ordentligt lokum af et hus, så vi må hellere vende tilbage, fortæller han.

Trods en række tilløb blev Robbie Williams og Ayda Field først for alvor forlovet i løbet af julen 2009. Datteren Teddy blev født i september 2012, og nu er en lille ny altså på vej.

LÆS OGSÅ: Robbie Williams ønsker sig en søn

Sponsoreret indhold