Hollywood4. april 2018

Helt officielt: "Riverdale" får endnu en sæson

Er du fan af "Riverdale", så er der fantastiske nyheder. Tredje sæson har nemlig fået grønt lys fra TV-selskabet bag serien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2b72cbb0a7574e89e8296bec68af6f3aa1610274.jpg
 Foto: Promo

Er du kæmpefan af "Riverdale", så er der fantastiske nyheder.

Tredje sæson af den populære serie har nemlig fået grønt lys fra TV-selskabet bag serien.

Så det er altså helt officielt, at der kommer en tredje sæson.

Det skriver Deadline.com.

Indtil videre er der ikke offentliggjort, hvornår en ny sæson får premiere, men sæson to af serien havde premiere i oktober sidste år, så mon ikke, at vi godt kan regne med, at det også er der, at den nye sæson får premiere.

Ligeledes er der heller ikke meldt ud, hvor mange afsnit den nye sæson kommer til at være på, men Seventeen mener at vide, at vi endnu en gang kan forvente 22 afsnit af serien.

Den gode nyhed om, at "Riverdale" får endnu en sæson, kommer samtidig med, at CW, der producerer serien, også bekræfter at serier som "The Flash", "Supergirl" og "Arrow" alle bliver fornyet.

"Riverdale" med musicalafsnit

Hvis du er kæmpefan af "Riverdale", så ved du også, at der snart kommer et helt særligt musicalafsnit af serien.

Afsnittet bliver sendt på amerikansk TV den 18. april, så der er altså ikke lang tid igen, før vi får lov til at se alle vores yndlingskarakterer synge deres lunger ud.

Desværre bliver der ikke noget sang fra Cole Sprouse, der spiller Jughead Jones. Han har allerede proklameret, at han bestemt ikke kommer til at synge i afsnittet.

Og seriens producent, Roberto Aguirre-Sacasa, har da også fortalt, hvorfor det ikke kommer til at ske.

- Da vi virkelig tænkte over Jughead, så føltes han som den ene person, der nok ikke ville være i en skolemusical... Når man ser afsnittet, så er han en vigtig del af det, og han laver noget, der er rigtigt meget Jughead i løbet af musicalen. Men han synger ikke, fortalte Roberto Aguirre-Sacasa til TVline tilbage i februar.

Sponsoreret indhold