Ringenes Herre-instruktør: Vil finde det forsvundne fly

Peter Jackson har sendt sit privatfly ind i jagten på forsvundne MH370

Peter Jackson har sendt sit privatfly ind i jagten på forsvundne MH370

Foto: AOP
Spekulationerne og konspirationsteorierne brager derudaf her over tre uger efter, at Malaysian Airlines Flight MH370 forsvandt sporløst på en eller rutinemæssig tur fra Kuala Lumpur til Beijing.

Senest har australske myndigheder meldt ud, at flyet er styrtet i havet ud for den australske kyst - altså tusindvis af kilometer fra det sted, hvor flyet sidst blev spottet. Men der er stadig ikke spottet vragdele fra flyet - til stor frustration for både myndigheder og efterladte til de 227 passagerer og 12 besætningsmedlemmer om bord.

LÆS OGSÅ: Courtney Love: Jeg har fundet flyet

Nu melder Peter Jackson, instruktøren bag Ringenes Herre-triologien, sig ind i kampen for at finde flyet og sender sit eget privatfly ind i jagten.

Det skriver New Zealand Herald.

Flyet er en Gulfstream G650, til den nette sum af 430 millioner kroner. Til gengæld kan flyet gå næsten 13.000 kilometer, før det skal tankes igen, og det er praktisk, eftersom eftersøgningsområdet i det sydlige Indiske Ocean er gigantisk.

Peter Jackson håber dog ikke, at hans fly ender med at få for meget opmærksomhed:

- Peter vil ikke have opmærksomhed for noget som dette, faktisk vil han forsøge at undgå det. Mange civile og militærfly er involveret i eftersøgningen, og det er lidt skuffende at fordi et fly, der er ejet af en kendt deltager, så bliver det nyhed, når over 200 personer er forsvundet, siger Jacksons talsmand Matt Dravitzki til The New Zealand Herald.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close