Hollywood 15. juli 2014

Rihanna vanskeliggør ekskærestes nye forhold

Chris Browns nye kæreste kæmper både mod Rihanna og fans
Rihanna
Rihanna
Foto: AOPEkskærester har det med at spøge i baggrunden.

Og det kan rapperen Chris Browns nye kæreste, Karrueche Tran, tale med om. Hun kæmper ikke kun mod Browns ekskæreste, Rihanna, men også mod hendes millioner af fans.

- Min kæreste er kendt, men hans ekskæreste er endnu mere kendt. Jeg kæmper ikke kun mod hende, men også med hendes 14 millioner fans, siger Chris Browns nye kæreste til Female First.

LÆS OGSÅ: Rihanna flashede bryster

LÆS OGSÅ: Rihanna ragede på fans

LÆS OGSÅ: Sangerinde til Rihanna: Pak dine bryster væk

- Forstil dig, hvordan jeg har det hver gang, jeg logger på Twitter. De finder på alle mulige sindssyge ting, og de ved jo intet om mig. Jeg svarer jo heller ikke igen, men det giver dem masser af plads til at angribe mig, siger hun.

Ud over at kæmpe mod - ifølge hende selv - 14 millioner Rihanna-fans kæmper hun stadig med at forblive positiv efter den hjertesorg trekantsdramaet mellem hende, Chris Brown og Rihanna forårsagede.

- Det var virkelig en hjerteskærende situation, siger hun.

Rihannas fans er stadig rasende på Chris Brown. Før Grammy-uddelingen i 2009 overfaldt Brown nemlig 'Diamonds'-sangerinden, der senere lagde et billede ud af sit smadrede ansigt efter mødet med Browns blodige næver. Som straf blev Brown idømt 180 dages samfundstjeneste og fem års betinget fængsel. 2. juli i år blev han løsladt efter 108 dage i fængsel efter overtrædelse af prøveperioden, der stammer fra Rihanna-overfaldet.

Newspaq

Sponsoreret indhold