Hollywood15. januar 2019

Rihanna sagsøger sin egen far

Den barbardiske babe hiver sin far i retten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rexfeatures_9882880w.jpg
 (Foto: MEGA)

Rihanna, 30, har fået nok af sin far og sagsøger ham nu, fordi hun mener, at han har udnyttet hende på det groveste.

Det skriver amerikanske TMZ, der har fået aktindsigt i retsdokumenterne.

Sangeren sagsøger sin far, Ronald Fenty, fordi hun mener, han misbruger hendes Fenty-brand og sit forhold til hende for at fremme sin egen forretning.

Ifølge retsdokumenterne oprettede hendes far talentudviklingsfirmaet Fenty Entertainment i 2017.

Problemet er bare, at Rihanna har indregistreret navnet Fenty som varemærke. Hendes succesfulde makeup-linje hedder Fenty Beauty.

Artiklen fortsætter under billedet.

Af dokumenterne fremgår det også, at faderen og hans forretningspartnere uden hendes tilladelse har fremført sig som værende hendes repræsentanter og har forsøgt at booke hende ind til 15 shows i Latinamerika til en værdi af 98 mio. kr.

I søgsmålet hævder Rihanna også, at hendes far har forsøgt at indregistrere Fenty som varemærke, så han kunne bruge navnet i forbindelse med en række luksushoteller.

Rihanna oplyser i retsdokumenterne, at hun har sendt adskillige advarselsbreve, hvor hun beordrer ham at stoppe med at kapitalisere på hendes brand, men han har ignoreret dem og fortsat med at lukrere på Fenty Entertainment.

Hun beder en dommer om at pålægge faderen et påbud, der forbyder ham at bruge navnet Fenty, ligesom hun også beder om en erstatningssum.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/rexfeatures_584114a.jpg
 Foto: MEGA

Rihanna med sin far Ronald Fenty. Foto: MEGA

Sponsoreret indhold