Hollywood 10. april 2013

Rihanna: Nu kan hun scores

Popdronningen er blevet single og vil fokusere på karrieren
Rihannas brugernavn på Snapchat er rihanna (Foto: AOP)
Rihannas brugernavn på Snapchat er rihanna (Foto: AOP)
Foto: All Over

Først var de sammen, så tæskede han hende, så brød de, så var de lidt sammen, så var de meget sammen, og nu er de så slet ikke sammen.Ihvertfald ikke hvis det amerikanske medie E! News' oplysninger holder vand.Rihanna: Indrømmer nyt forhold til Chris BrownIfølge en kilde helt tæt på 25-årige Rihanna har hun valgt at forlade rapper-kæresten Chris Brown, som hun i denne omgang har været sammen med siden omkring juletid - og denne gang skulle det være "for good".Den dejlige sanggodte vil altid have følelser for Chris, fortæller kilden, men hun har valgt at fokusere på sin karriere og sin igangværende "Diamonds"-turne.Det bliver spændende at se, om brudet virkelig er sidste kapitel i den årelange føljeton om Rihanna og Chris Brown.Rihanna: Lækker i bikini

Så lykkelige var Chris Brown og Rihanna, da de i februar var til Grammy Awards. Nu er det ifølge et amerikansk medie slut. (Foto: All Over)

Nu hvor Rihanna er single, kan hun sagtens sende ret utvetydige signaler til mændene på sin igangværende "Diamonds"-turne i USA. I mandags spillede hun i Staples Center i Los Angeles. (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold