Hollywood22. april 2015

Rihanna fejrer bryllup på Hawaii

Popstjernen gik op ad kirkegulvet som smuk brudepige
Rihanna
Rihanna
 Foto: All Over PressSol, strand og masser af romantik. Den amerikanske ø Hawaii er ikke det værste sted, man kan forestille sig at holde sit bryllup.

Selvom det ikke var hende selv, der stod for skud, så den amerikanske sangerinde Rihanna ud til at more sig, da hun for nylig stod brudepige for sin assistent og veninde Jennifer Morales.

"Diamonds"-hitmageren har således delt flere festlige billeder af sig selv i brudepigekjole på sin profil på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

LÆS OGSÅ: Rihanna går hash-amok

De i alt ti brudepiger var alle klædt i forskellige nuancer af blå og violet. Rihannas kjole, som var i sart lyng, så ud til at fremhæve sangerindes fortrin særlig godt.

Det ses blandt andet på et billede med teksten "Os", hvor Rihanna skridter ned ad det udendørs kirkegulv sammen med en af de andre brudepiger.

LÆS OGSÅ: Efter karantæne: Frække Rihanna tilbage på Instagram

På Rihannas Instagramprofil er der desuden flere billeder af bruden og brudepigerne, der forud for brylluppet poserer i specialdesignede pink badekåber med ordet "Bridesmaides" (brudepiger) indgraveret.

LÆS OGSÅ: Rihanna i gennemsigtig kjole

Rihanna ankom tilsyneladende til palmeøen et par dage forud for brylluppet. Den barmfagre sangerinde har nemlig ligeledes delt flere letpåklædte billeder af sig selv på stranden og ved swimmingpoolen.

Rihanna har aldrig selv været gift. Hun dannede i en årrække par med sangeren Chris Brown, som er senere er blevet dømt for at udøve vold mod hende.

Se alle Rihannas billeder fra brylluppet og ferien på Hawaii her.

bridesmaids. #davis420wedding

Et billede slået op af badgalriri (@badgalriri) den 21. Apr 2015 kl. 4:15 PDT

Sponsoreret indhold