Rihanna: Den nye prinsesse Diana

Rihanna åbner i et nyt interview op omkring graviditetsrygterne. (Foto: AOP)

Rihanna åbner i et nyt interview op omkring graviditetsrygterne. (Foto: AOP)

Foto: All Over
Ingen kan vist være i tvivl om, at det går rigtig godt for 24-årige Rihanna. Men at hun ligefrem skulle være vor tids nye prinsesse Diana, er måske alligevel en smule overraskende.

Det er imidlertid, hvad den engelske avis The Sunday Times postulerer.

I søndags skrev avisen blandt andet:

"Rihanna er forelsket i kameraerne, og kameraerne er forelskede i hende. Ikke siden Diana med raketfart gik fra at være en genert, buttet børnehaveklasselærer til en strømlinet trendsætter, har der været en så fuldstændig forførende flirt med verdenspressen."

Sammenligningen mellem de to verdenskvinder går nemlig ikke på udseende eller karriere, men på hvordan Rihanna ligesom Diana bruger medierne til at sende budskaber om trods, jalousi, hævn og så videre til en partner, der ikke vil, som hun selv vil.

Frække Rihanna: Ligeglad med kritik

I Rihannas tilfælde er det "forhandlingerne" med on/off-kæresten Chris Brown, der finder sted i medierne, mens det for prinsesse Diana drejede sig om prins Charles.

Fælles for de to kvinder er nemlig ifølge The Sunday Times, at de begge iscenesætter sig selv, så de fremstår, som de vil i pressen.

Et eksempel kan for eksempel være Rihanna, der går rundt i en afslørende badedragt på Barbados på en balkon, hvor hun ved, at fotograferne har frit skud, så de kan få rigeligt med billeder, der siger "se, hvad du går glip af" til Chris Brown.

Én stor forskel mellem de to kvinder er dog tidens teknologi.

Hvor prinsesse Diana kun kommunikerede gennem paparazzi-fotograferne, er Rihanna i besiddelse af et måske endnu stærke våben: De sociale medier. Her kan hun nemlig i endnu højere grad selv styre budskabet, som hun vil sende til resten af verden - og Chris Brown.


Rihanna kom fuld hjem fra en aften i byen og fandt sig selv på forsiden af The Sunday Times og uploaded kort tid efter dette billede, hvortil hun blandt andet skriver: "...troede aldrig, at så mange mennesker ville kende mit navn, og nu står det ved siden af prinsesse Dianas på forsiden af en avis!" (Foto: Instagram)


Prinsesse Diana gjorde ifølge The Sunday Times en kunst ud af at "udnytte" paparazzi-fotograferne, så de billeder, der kom frem af hende i medierne, nøje passede til, de budskaber hun ønskede at sende til verden og prins Charles. (Foto: All Over)


Rihanna lejede i slutning af december en lækker villa på Barbados og viste sig flere gange på balkonen i små badedragter og bikini. Ikke længe efter var hun officielt sammen med Chris Brown igen. (Foto: All Over)

Rihanna: Lækker i bikini

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close