RENÈE ZELLWEGER: YDERST GAVMILD

Det hører ikke til sjældenheder, at de rigtig store Hollywood-stjerner indimellem får et anfald af lyst til at gøre noget godt og ekstraordinært for andre. Forleden sluttede Renée Zellweger sig til de andre generøse stjerners nye trip: almisser.

Hun besluttede nemlig at forære et par designersko til en vildfremmed dame.

Wendy Faracino, som er Bobbi Browns makeupartist, brugte forleden sin frokostpause i en skobutik, hvor hun faldt over et par Manolo Blahniks-stiletter.

Netop som hun stod der og savlede over de fede sko, kom "Bridget Jones"-stjernen ind i samme butik og faldt for det samme par. Tøserne sludrede lidt om skoene, inden makeupartisten blev nødt til at gå tilbage til sit arbejde.

Wendy Faracino fik dog ikke lov at arbejde i særlig lang tid, før hun blev forstyrret af en medarbejder fra skobutikken. Han kom med en pakke under armen og denne besked: "Dette er en hilsen fra Renée Zellweger. Hun ønskede, at du skulle have dem."

Pakken gemte ganske rigtigt på et eksemplar af de dyre designersko.

Renée Zellweger er dog ikke den eneste kendis, som har haft et anfald af gavmildhed i denne måned. Det samme havde Colin Farrell, da han for nylig stødte ind i en hjemløs på gaden.

Han tog ham med det samme hen til et stormagasin, hvor han beordrede personalet til at give den hjemløse alt, hvad han ville have. Regningen landede på 10.600 kr., men skuespillerens gavmildhed var endnu større.

Colin Farrell hævede også en ordentlig røvfuld 20-dollarsedler, som han udstyrede sin nye ven med, ligesom han sørgede for et sted at bo til den hjemløse. En lejlighed, hvor huslejen er betalt det næste år - det kan man da kalde generøsitet.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close