Hollywood14. august 2015

Se billedet: Reese Witherspoon var 'cheerleader'

39-årige Reese fik alle til at dåne på Instagram forleden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reese_witherspoon_aop.jpg
 All Over Press

LOS ANGELES/SE og HØR: Det kommer næppe som en overraskelse for de fleste, at Reese Witherspoon var cheerleader som barn.

Alligevel kunne Hollywood ikke lade være med at dåne over det billede, Witherspoon delte fra sine ungdomsdage, forleden på Instagram under det efterhånden ret så famøse hashtag #tbt som både betyder- 'throwback thurday' eller 'throwback to':

#TBT to my days as a proud General #cheernation #firstsquad #lilgeneral

A photo posted by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Aug 13, 2015 at 10:27am PDT

Billedet minder i hvert fald om, hvorfor Reese har ry for at være en rigtig 'American sweetheart'. Og så er det taget midt i Amerikas storhedstid i firserne, hvor alle små piger i hele verden drømte om at være en rigtig cheerleader som i filmene fra Hollywood.

SE og HØRs Hollywood-reporter har flere gange interviewet hende, og hun er fuldstændig lige så sød, som hun er på billeder. Altid velforberedt og hun leverer altid varen i form af sjove citater og overraskende udtalelser.

Tilbage i 2012 erkendte hun f.eks., at Robert Pattinson var ganske ulækker at kysse med i filmen 'Water for Elephants', da SE og HØR spurgte ind til de hede scener. Sandheden var nemlig, at Robert havde fået en slem forkølelse. Han så helt forkert ud, da Reese sagde, at han var 'klam'. Men hvis nogen kan slippe af sted med at sige sådan noget, så er det Reese. Hun fik i hvert hele pressen - og Robert- til at flække sammen af grin.

Sponsoreret indhold