Hollywood8. august 2016

Dovne Rob gider ikke: Reality-show hænger i tynd tråd

Rob sylter vigtige scener - og nu truer "E!" med at lukke produktionen helt ned.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.07831381.jpg
 (Foto: All Over Press)

LOS ANGELES/SE og HØR: Han gider ikke alligevel.

Rob Kardashians helt store tilløbsstykke, "E!"-reality-showet, "Rob&Chyna", hænger i en meget tynd tråd. Grunden er, at den 29-årige Kardashian slet ikke gider deltage i programmet. Det fortæller "E!"-kilder til TMZ. Serien skulle dokumentere hans liv med Blac Chyna, som lige nu er højgravid.

Rob har syltet vigtige scener, der for nylig skulle i kassen. F.eks. droppede han helt at dukke op til Kardashian-klanens bedstemor, MJs fødselsdag, i sidste uge i San Diego, Californien. Og det duer ikke, da Rob denne gang ikke bare "spiller" en bi-rolle, men en hovedrolle.

Det er dog ikke noget nyt, at han ikke gider reality-TV. Han er kendt for at mene, at "KUWTK" har ødelagt hans familie. Det handler dog i virkeligheden nok mere om, at Rob har lidt af en depression, som har gjort, at han dybest set har boet i et soveværelse i flere år. Efter reality-showet tog fart i starten af 10'erne, meldte Rob sig helt ud. Langsomt blev han tykkere og tykkere, mens hans søstre bare blev rigere og rigere.

Programmet "Rob&Chyna" var planlagt til at begynde dette efterår - og vil formentlig blive købt af en dansk TV-station - hvis altså det nogensinde blive færdigt.

Rob og Blac Chyna har allerede fået et betragteligt millionbeløb for at deltage.

Se galleri af gravid Chyna her:

Blac Chyna gravid og sexet

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold