Hollywood10. marts 2015

Rasende Emma Watson truet med nøgenlæk

Som en bizar afslutning på Kvindernes Internationale Kampdag fik FN-ambassadøren en trussel om læk af nøgenbilleder
Emma Watson er  nu endnu mere målrettet mod at kæmpe for kvinders rettigheder
Emma Watson er nu endnu mere målrettet mod at kæmpe for kvinders rettigheder
 Foto: All Over PressTrusler om læk af nøgenbilleder, som end ikke eksisterer, har bekræftet en rasende Emma Watson i, at hendes kamp for kvinderettigheder og ligestilling er vigtigere end nogensinde.

Skuespillerinden, der også er FN-ambassadør for kvinder, lancerede i september kampagnen "He for She", hvis formål er at engagere mænd i ligestillingsdebatten.

I anledning af Kvindernes Internationale Kampdag 8. marts holdt den 24-årige britiske skuespillerinde en brandtale, men få timer efter modtog hun trusler om, at man ville lække en række nøgenbilleder af hende på en hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Kendte kvinder markerer den internationale kampdag

Det fortæller den unge skuespillerinde selv i en video, som hun har lagt på sin officielle Facebook-side, hvor hun taler om kampagnen.

- Folk tror ikke, at manglende ligestilling er et hastende eller udbredt problem. Men i det øjeblik, jeg gik på talerstolen og talte om kvinders rettigheder, blev jeg straks truet, siger Watson og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Emma Watson udsat for pornochikane

- Der var en oprettet hjemmeside, der truede med at frigive nøgenbilleder af mig med en nedtælling. Jeg vidste, det var fup, for billederne eksisterer ikke. Men folk blev virkelig chokerede, og særligt en af mine brødre var meget ked af det, siger skuespillerinden, der dog kan bruge den ubehagelige episode i den fortsatte kamp for ligestilling.

LÆS OGSÅ: Emma Watson: - Kom ind i kampen, mænd

- Det har gjort mig så meget mere målrettet. Jeg var rasende. Det gjorde mig så vred, at jeg tænkte, at jeg er nødt til at gøre noget. Hvis de vil prøve at sætte mig ud af spillet, gjorde de det modsatte, siger den stålsatte skuespillerinde og tilføjer:

- Jeg tror, at dette er et slags wake-up-call. Kvinder modtager trusler på alle mulige forskellige måder, og det her var bare én af dem.

Emma Watson brød igennem som barnestjerne, da hun spillede den flittige troldmandselev Hermione i Harry Potter-filmene.

Se videoerne fra interviewet her.

Sponsoreret indhold